Директни реферали?


Direct Referrals


Повечето от нас се сблъскват с тежката задача да намират хора или така наречените "директни реферали" в света на PTC бизнеса - като цяло сайтовете.

Всички знаем, или за тези които все още не са го осъзнали, ще споменем с няколко думи, че ДИРЕКТНИТЕ РЕФЕРАЛИ са почни единствената без разходна и на практика автоматична машина за печелене на пари в тези сайтове. Чрез тях се печели много или малко, всичко зависи от броя им. Това никак не е някаква лоша схема, затова, че вие сте поканили хора в сайта в който работите, то сайта за благодарност ще ви изплаща комисионни когато вашите поканени хора - директни реферали са активни в сайта (печелят си и те). Това е!

С цел тотално улеснение за всеки потребител занимаващ се с PTC сайтове и най-вече с ClixSense и NeoBux, ISKAM-PARI.COM създаде услуга за всеки който иска да събира екип от директни реферали и да печели повече от това. Услугата няма аналог и iskam-pari.com гарантира, че всеки ще събере екип от директни реферали само ако използва тази услугата.



Ще останете доволни!


Next
This is the most recent post.
Previous
По-стара публикация

2 коментара: