Доказателства за плащане са представени за да се види, че това не е мит, а реална възможност за изкарване на пари по интернет през свободното време. Тук са представени доказателства че е наистина реална възможност за допълнителни доходи. Сериозността към нещата в дадената "работа" трябва да се изкара на яве така, че да няма съмнение в бъдещите потребители за това, че могат да печелят пари от гледане на реклами и др. в елитните PTC сайта в интернет пространството. В тези сайтове  има много възможности за изкарване на пари в интернет! PTC е програма която е най-опростената и лесна възможност и работа за печелене на пари по интернет!


Плащанията се извършват към най-известния онлайн платежен процесор PayPal, чрез който се разплащат сайтовете. Плащанията които виждате са извадка от PayPal акаунтът за платена сума от определения сайт в който се работи. Следва: пожелание Събраната сума в PayPal, се заявява за прехвърляне към картата (Visa). PayPal от своя страна се свързва с банката и се извършва транзакция по вашата сметка (карта). Или събраните пари в PayPal може да се харчат като се пазарува онлайн (при този вариант не е нужно прехвърляне на пари в картата). Ако се прехвърлят пари от PayPal към картата, то парите ще са в картата (сметката) за период от 2 3 дена и вече може да се теглят от банката или банкомат.
Доказателства за плащания от представените PTC сайтове в iskam-pari.com се намират в началото на тази страница. 

Всеки може да прави много повече пари само да има желание. Сумите на плащанията умишлено са малки. Сумите периодично ще се допълват с нови, за да са винаги "пресни" и да се вижда, че се плаща поискана сума и че системата работи безотказно и че се печелят пари в интернет!

По-редовни и повече плащания от сайтовете може да намирате в техните форуми където голям процент от потребителите споделят своите плащания и постижения.





Next
По-нова публикация
Previous
This is the last post.

1 коментара:

  1. Потребител съм на iskam-pari.com и се радвам че се записах от този сайт смисъл направих си регистрация от iskam-pari.com в сайтовете които предлага. Да научаваш неща от префесионалист си струва. Благодаря на Админа за помощта и повярвайте ми че наистина се печели. Скептик като мен го казва. Няма да съжалявате!

    ОтговорИзтриване